Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00
Adres: Vlut 2, 6035 PJ, Ospel

Over ons

Sinds 1965 betrouwbare partner in slijpwerk en machinemessen voor de voedselverwerkende industrie

Wij zijn een team van ervaren slijpers, toegewijd aan het leveren van hoogwaardig slijpwerk en betrouwbare service en levering aan onze klanten. Door ruim 50 jaar ervaring hebben we uitgebreide kennis van de markt en productieprocessen die toegepast worden. Naast slijpen en leveren van machinemessen, kunnen we daardoor goed en betrouwbaar adviseren.

We zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteit en precisie in alles wat we doen. Wij gebruiken de nieuwste technologie en apparatuur om ervoor te zorgen dat onze producten aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en deze overtreffen.

Grote verscheidenheid in slijpwerk

We houden van een uitdaging en slijpen dan ook vrijwel alles. Twijfelt u of een mes geslepen kan worden, neem contact op, we kijken en denken graag mee.

Voor enkele van onze klanten hebben we speciale slijptechnieken ontwikkeld, om producten te kunnen slijpen die door klant en fabrikant niet slijpbaar geacht werden. We komen geregeld situaties tegen waarin messen afgeschreven worden die nog goed te slijpen zijn. Veelal kunnen we messen slijpen en leveren we ze scherper af dan nieuw. 

Naast machinemessen slijpen we ook alle handmessen en handgereedschappen voor de voedselverwerkend industrie.

Uitgebreide service

Het is van groot belang dat mes en machine goed op elkaar afgestemd zijn. Dat betekent dat we uw machines en productieprocessen willen leren kennen. Nodig ons uit om langs te komen, we geven graag advies in hoe uw snijresultaat verbeterd kan worden.  

Bij Slijperij van Hoek geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Wij streven ernaar een betrouwbare partner te zijn, en we zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en ondersteuning te bieden.

Waarom Slijperij van Hoek?

Ervaring met het meest uiteenlopende slijpwerk.

Haal- en brengservice met wisselsysteem.

Advies over juist gebruik van messen en snijtechnieken.

Een greep uit de vele A-merken die wij in ons assortiment hebben